nog even!!!!
Door: Rina
24 April 2017 | Nederland, Tholen
Straks nog een boterham thuis eten en dan naar van der Valk bij Schiphol...we beginnen lekker rustig. Slapen bij van der Valk, kunnen zelfs uitslapen en worden dan naar Schiphol gebracht.
Ik hoop dat dit bij iedereen aankomt en dat jullie ons weer volgen.
24 April 2017 - 08:56
Margriet:
In Zuidlimburg goed aangekomen. Een hele fijne reis! Kom gezond weer terug. Liefs Margriet. -
24 April 2017 - 09:38
Coby En Peter:
is in Hanau goed angekomen . Viel Spass bis 8 Juni
groetjes peter u coby -
24 April 2017 - 12:48
Kitty Nijsten:
In Susteren ook goed aangekomen.
Ik wens jullie een goede vlucht en een hele mooie vakantie.
Liefs Kitty. -
24 April 2017 - 16:23
Anneke:
Een hele fijne, geweldige reis! Ik volg jullie op de voet al is dat niet altijd zichtbaar. Ik zie uit naar de foto's en als je leuke dingen koopt: pleur 't maar in je tassie! :)
Dikke kus en tot over een paar weekjes! -
24 April 2017 - 18:37
Valerie Van Alphen:
heel veel plezier!
En laat ons maar leuke reisverslagen lezen -
24 April 2017 - 19:29
Wim En Corrie:
Rinus Rina we wensen jullie een goede reis en kom goed terug.
Zelf vandaag een gedeelte van het bootje schoon gemaakt voor straks,maar eerst nog naar Marokko
en wat nieuw is dat Ria mee gaat.
Ben ik een wat oudere man en moet nu met twee vrouwen op vakantie.
Nogmaals een goede reis en we gaan jullie weer volgen als de mogelijkheid er is. -
24 April 2017 - 20:31
Betty:
Hele fijne reis toegewenst en ik hoop op leuke verhalen!!!
25 April 2017 - 11:49
Pytsje:
Ook in Friesland goed aangekomen. Hopelijk komen jullie straks ook goed aan en kunnen wij weer genieten van de verslagen en foto's. Een hele fijne tijd toegewenst! -
25 April 2017 - 14:20
Gillis En Ria :
Wij wensen jullie een onvergetelijke vakantie toe... En natuurlijk gaan we je volgen...
We kijken uit naar je gezellige verslagen met bijbehorende foto"s