Dubai 25 Februari
Door: Rina
25 Februari 2016 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Maar het was een top avond....elf uur werden we weer terug gebracht naar het hotel. Die "walk" is een boulevard langs de creek, die aan weerszijde is. Hij is 7 km en er zijn meer dan 200 restaurants!
Vandaag donderdag alweer....het gaat allemaal veel te snel voorbij!
Lekker een beetje uitgeslapen en op ons gemak ontbeten. Alles is hier groot en ook de omvang van het ontbijt. We hadden geen haast, want om drie uur zou er weer een auto voor de deur staan. We hebben hier kennis gemaakt met 2 leuke vrouwen die ieder met een dochter hier zijn. Een stel woont in Nieuwegein en die komen uit Marokko, het andere stel komt uit Dordrecht en die komen uit Suriname. We gingen alle zes op Dessert Safari, dus met z'n zessen in één auto. Het was heel gezellig. Tijdens die Safari heb ik geprobeerd te filmen maar dat lukte van geen meter. Ben benieuwd hoe de film van Rinus is. Het was net of je soms in een achtbaan zat en het zand aan de zijruiten hè. Natuurlijk doen ze dat expres, maar voor ons was het een hele belevenis! Een uur rijden door de woestijn...toen naar het kamp in de woestijn, waar van alles te beleven valt. Rinus voor het eerst aan de waterpijp, ik iets op mijn hand van henna. Ach ja je moet wat hè..eerst waren er snacks en drinken en later begon de bbq. Tussen de snacks en de bbq trad er een buikdanseres op. Ja en toen........er werd omgeroepen dat de bbq klaar was en de hele meute stond op en rijen dik voor het eten, behalve een paar tafels Nederlanders, die wachtten tot de rijen een stuk minder waren. Oh ja, het waren van die lage tafels waar je op een kussen in het zand moest zitten...na het eten werd er nog wat opgevoerd door een man, wat ook mooi was en daarna was het afgelopen. Onze chauffeur kwam ons halen om naar de auto te gaan en dat was niet makkelijk bergje op door het zand. Hij heeft ons weer veilig naar het hotel gebracht. Het was een prachtige dag, we hebben allebei genoten in die woestijn die volgens ons Sharjah heet.
25 Februari 2016 - 21:18
Dicky Weidema:
Mooie reis Rina, lijkt me prachtig. -
25 Februari 2016 - 23:03
Willy:
Fijn verslag weer. Eén ding blijft in mijn hoofd aan het malen. Wát voerde die man op na het eten???
Een kameel? Een breedbekwoestijnrat? Wat??
Liefs,
Willy -
26 Februari 2016 - 10:44
Goillis En Ria :
Wat leuk dat jullie in Dubai zijn!!!
h
Hoelang blijven jullie daar, of gaat de reis nog verder?
Geniet ervan, dat zouden wij ook doen..
Ik heb gisteren de 5de gahad.. nu nog 3..
26 Februari 2016 - 13:00
Valerie Van Alphen:
Klinkt als een top dagje -
28 Februari 2016 - 11:25
Coby:
Rina wat een gezellig Berichtje we leven met julli mee geniet er Maar van lg coby -
29 Februari 2016 - 19:35
Pytsje:
Eindelijk weer gelukt om de verslagen te lezen. Soms lukt het gewoon niet om op de pagina te komen. Heb ik met meerdere sites. Wat de oorzaak is? Geen idee, soms lukt het in één keer, de andere keren moet ik het meerdere keren proberen.
Wat een prachtige foto's en wat een belevenis.
Gelukkig maar, dat je niet allergisch bent voor de stof, die ze gebruiken om henna tattoo aan te brengen.