24 Septemer
Door: Rina
24 September 2016 | Nederland, Tholen
Vanmorgen uit Grubbenvorst vertrokken en naar Panningen gereden, hebben een bakkie en glaasje gedaan bij Rens en Marita. Weer gezellig een beetje bijgepraat! Was zo rond één uur, werd tijd dat we verder gingen....Op het eiland even langs v.d.Velde een paar haringen gekocht, die heb ik enorm gemist de afgelopen weken. En nu zijn we thuis.
Het grote leeg- en opruimen gaat morgen beginnen. Wassen en strijken......Camper schoonmaken, zodat hij weer klaar staat voor volgend jaar, bij leven en welzijn!
Jullie bedankt voor het lezen en reageren!
24 September 2016 - 19:50
Leo Verburg:
Huh....... volgend jaar pas weer ???!!! -
24 September 2016 - 21:52
Lia:
Welkom thuis buurtjes !
Wat een prachtige reis hebben jullie weer gemaakt.
Nu weer genieten van het eiland Tholen . -
25 September 2016 - 08:24
Tineke:
Welkom thuis,en jullie hebben weer een prachtige reis gemaakt!!!op naar natuurlijke de volgende!!! -
25 September 2016 - 18:52
Pytsje:
Helaas, aan alles komt een einde. Een einde aan jullie vakantie en een einde van ons lezen en de prachtige foto's bewonderen. Na een einde komt er ook altijd weer een begin, een begin wat niet altijd leuk is. Het begin van de was, opruimen, schoonmaken en misschien de vele post doorspitten.
In ieder geval hebben jullie weer prachtige herinneringen gemaakt en kun je weer een tijdje op teren. -
26 September 2016 - 09:04
Margriet:
Geen rond je Hoensbroek?
26 September 2016 - 09:55
Anneke:
Fijn dat jullie weer gezond en heel terug zijn. Tot gauw! XX -
20 Oktober 2016 - 13:14
Gillis En Ria:
Zo, eindelijk tijd gekregen om op mijn gemak jullie reisverslag te lezen... Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt..
Als je alle dagverslagen achter elkaar kunt lezen, is het net of je in jullie camper mee reist... Heel gezellig en leuk..
Bedankt voor je gezellige schrijftrend... en ... hopelijk tot het volgende verslag volgend jaar..