Guia 30 September
30 September 2017 | Portugal, Guia
De laatse dag van de maand al weer.
Donderdag was het nog steeds prachtig weer. Na het ontbijt begint de dag op de ligstoelen aan het zwembad. Wel luxe hoor. Rens heeft heel lang geslapen. We wilden eigenlijk naar het strand, maar dan kwam niets meer van. Helemaal niet erg, de zon en gezelligheid hebben we ook aan ons zwembad. Eten, in de middag ons borreltje en `s avonds uit eten wat wil een mens nog meer hè. Tegen de avond knapte Rens weer wat op. Dus verder valt er over deze dag niet veel te vertellen. Dat we `s avonds nog een spelletjes Skip Bo met z`n viertjes gedaan hebben en heel veel gekletst. Gisteren, na het ontbijt weer naar buiten en toen Rens wakker was, zijn we naar Ferrogudo gereden, naar het Koningsstrand, dat vertelde de man van het bootje. Het was een hele mooie baai, je kon er ligstoelen met mat en badlaken huren en gelukkig zonbescherming er boven. Het was weer heel warm en de zonkracht ook. Ik heb verdorie weer last van de zon in de vorm van pukkels. Heb geprobeerd zo veel mogelijk uit de zon te blijven. We hebben daar in het restaurant geluncht, warm wilden we, dan hoefden we die avond niet meer de deur uit. Ze hadden er nog sardines, Rinus was een beetje de spelbreker die nam weer vlees. Volgens de menukaart hebben ze alleen de maanden Juli, Augustus en September sardines. Heb eigenlijk geen idee wanneer de tijd aanbreekt dat die vissen kuit schieten. Het viel ons wel op dat er veel kuit of hom in zat. We wilden natuurlijk ook de zee in. Rens en ik hebben echt gezwommen in de zee. Marita durfde niet goed, de branding was nogal hevig. Rens en ik zijn er wel helemaal in geweest en het klopte waar Marita bang voor was. Ik kon me niet staande houden in die branding en toen viel het toch echt niet mee om weer te gaan staan. Zelfs de man die alles in de gaten hield, kwam er aan om me te helpen. Maar dat was niet nodig. Kon het echt zelf! Maar wat het ergste was....het zand zat overal. We zijn weer aardig bijgekleurd. Op de terugweg verse broodjes gekocht en nog wat etenswaren. Thuis gekomen eerst een lekker drankje. Toen wassen onder de buitendouche en toen bleek mijn zwempak nog vol te zitten met zand. Nog even gezwommen en `s avonds weer ons spelletje. We waren allemaal moe. Wist echt niet dat je van een stranddag zo moe en stijf kon worden. We hebben alle vier van deze dag genoten. Vandaag staat er weer iets op de planning.......... Nog de foto`s er bij zoeken nu en zien dat ze hier onder weer terecht komen..............................
30 September 2017 - 10:29
Pytsje:
Ik snap die duik in de zee wel....jij zat natuurlijk te wachten op zo'n echte baywatch man, gespierd en gebruind....
Stuur het zonnetje maar even hier heen, want hebben wij gistermiddag er nog even van kunnen genieten, het weekend gaat het een stuk slechter worden. -
30 September 2017 - 13:53
Jannie:
Wat een heerlijk strand en prachtig weer, wat Wil je nog meer. Geniet er nog maar even van, hier wordt het echt herfst. -
01 Oktober 2017 - 17:20
Margriet:
Wat is het daar mooi! Heerlijk om daar nog even wat zon zee en strand te pakken.
Hier vallen de blaadjes nu bij bosjes. Ook dat is mooi. Geniet van alles. Liefs Margriet
04 Oktober 2017 - 06:17
Leo Verburg:
Kiek um staan .... die David Hasselhoff (foto 14)